Garbergs Reklambyrå

  Jernhusen /

  Jernhusen är lite mer Continentala.

  Rakt framför stora ingången på Stockholms Centralstation pågår just ett stort bygge som ska resultera i en ny pendeltågsstation med hotell, bostäder och skybar på toppen. Jernhusen passar på att bjuda på tidsförströelse på byggplanken under tiden. Passa på att njuta av den framtida utsikten på http://www.stockholmcontinental.se förslagsvis med soundtrack av Stockholmsmusik från http://www.stockholmcontinental.se/lyssna Mycket nöje!

  Jernhusen /

  Namn.

  Förr i tiden uppförde man statyer av järnvägsbyggare. Som Nils Ericsson, som står utanför Stockholms Centralstation. Nuförtiden reser man sällan monument över andra. Men än idag finns det människor som gör stora insatser för den svenska järnvägen. När Jernhusen nu går in på det sista året av renoveringen av Stockholms Centralstation, så väljer man att hylla och tacka några av de 900 byggjobbarna som hjälpt till.

  Jernhusen /

  Skattjakt på Centralstationen.

  Nyligen hade Stockholms Centralstation riktigt bra erbjudanden i sina butiker och restauranger. Vi berättade det för stationens resenärer genom att anordna en riktig skattjakt. Runtom i byggnaden låg gömda ledtrådar som ledde till presentkort på 3000 kr. Hur det gick? Alldeles utmärkt. Första vinnarna gick i mål 40 minuter efter att ledtrådarna sattes upp.

  NK /

  1 2 3
  • Stationer med hörlurar där man kan få höra modejournalister och modeskapare berätta om vårens trender. Stationer med hörlurar där man kan få höra modejournalister och modeskapare berätta om vårens trender.
  • Lyssna på vad Rodebjer, Burberry, Acne och andra modehus har att säga om sina senaste kollektioner. Lyssna på vad Rodebjer, Burberry, Acne och andra modehus har att säga om sina senaste kollektioner.
  • Det går också bra att ladda ner Nya Vägar som podcast. Det går också bra att ladda ner Nya Vägar som podcast.

  Följ med på nya vägar.

  I vår lockar vi med NK:s kunder på nya vägar. Vi vill uppmuntra till att ge sig ut på upptäcktsfärd genom den enorma mängd inspiration som faktiskt ryms inne på de sex våningarna i varuhuset. Skrapar man lite på ytan till varje varumärke, finner man en hel värld av fascinerande historier och kuriosa – saker som gör kläderna lite roligare att bära.