Garbergs Reklambyrå

  Stockholms Stadsmission /

  En del av kakan.

  Grillska Husets Brödbod vid Stortorget i Gamla stan är en enhet inom Stockholms Stadsmission och vinsten (En del av kakan) går till deras verksamhet. Vi har tagit fram ett designprogram till brödboden som passar på att förklara lite om hur det fungerar.

  Beijing8 /

  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

  Beijing 8. Dumplings & tea.

  Beijing 8 är en kedja av små, enkla restauranger som serverar dumplings och te, att äta på plats eller ta med. Konceptet förenar den traditionella kinesiska matkulturen med unga, skandinaviska värderingar kring ekologi och hållbarhet. Den första restaurangen startades som Beijing 8 Beta – en prototyp som förändrats utefter gästernas input. Djursymbolerna följer det kinesiska året. 2011 var kaninens år. Kampanjen belönades med Silverägg i designkategorin 2012.

  /

  1 2 3
  • DR, som också är en affisch, viks traditionsenligt på samma sätt som flaggan. Inget gult får synas utåt. DR, som också är en affisch, viks traditionsenligt på samma sätt som flaggan. Inget gult får synas utåt.

  Flaggor på Nordiska Museet.

  Flaggor har ett stort symbolvärde och väcker ofta starka känslor. Det var utgångspunkten när Nordiska Museet öppnade sin utställning om flaggor och deras olika betydelser. Vi har utvecklat en grafisk idé för hur affischer, kulturtavlor och olika utskick skulle utformas. Lösningen var att förändra den svenska flaggan och anknyta till utställningens grundtema om flaggans symbolvärde och frågan om vad den egentligen betyder.

  /

  The Grandpa Show. Ett garbergs_project.

  Vi har tagit fram kanalgrafik och vinjett till butikskedjans nystartade webb-TVsända talkshow. En show som kommer sändas live från butiken på Kungsholmen i Stockholm, Showen kommer att kunna ses på Grandpas hemsida eller via mobilen, en gång i månaden under hösten. Grandpa säljer skandinaviskt- och internationellt mode samt prylar, böcker, inredning och möbler. Både nytt och vintage. Och har tre butiker, en i Göteborg och två i Stockholm. Titta på vinjetten här ovanför. Och på programmet här: http://www.grandpa.se/system/content/html.asp?p=the_grandpa_show