Kontakta oss

Stadsgården 6, 9 tr
Box 154 08
104 65 Stockholm

info@garbergs.se

08-651 51 51

Vill du bli kund? >>

Vi är alltid intresserade av nya intressanta utmaningar. Om du vill att vi berättar lite närmare om hur vi arbetar och hur vi tänker är du naturligtvis välkommen hit. Vi bjuder på både kaffe och utsikt. Hör av dig i så fall till Joakim Landin för att komma överens om en tid.

 

Välkommen till Garbergs.

Vi arbetar med förflyttning. Vi är en reklambyrå med ambitionen att göra våra kunder intressanta och framgångsrika. Och vi är beredda att ta till vilka medier och metoder som helst för att själva resan ska vara kort, engagerande och rolig.

Vår nyfikenhet och vårt fokus på att hitta vägen från någonting till något annat har hjälpt till att bygga flera av Sveriges starkaste och mest omtyckta varumärken. Sedan 1987 har vi gjort kampanjer för bland annat Folkhälsoinstitutet, Shell, Ipren, Treo, SBAB, Poolia, Glocalnet, Dagens Nyheter och Skandia.

De kunder vi jobbar med just nu är Barncancerfonden, Beijing8, BRIS, CCI, Citygross, Come on, Convini, Eriks Gondolen, Folktandvården Stockholm, Garbergs, Idrottsgalan, Jernhusen, Jernhusen Media, NCC, NetOnNet, NK, Odd Molly, Scouterna, Sibyllans, St1, Stockholm Pride, Stockholms läns landsting, Svenska Filminstitutet, SVT, Synoptik, Viktor Rydberg och Vision. Du kan följa vad vi gör just nu på Twitter och Facebook.

Vi tävlar gärna och jämför oss med de bästa, både i Sverige och i världen, eftersom vi tror att det gör oss ännu bättre. Här kan du se hur det gått på sista tiden. Se tävlingar >>

Vi finns i Stockholm och Malmö. I våra lokaler hittar du också Garbergs Project som är specialiserade på uppgifter där design står i centrum.

Om du vill veta mer om hur vi jobbar så får du gärna kontakta oss. Vi älskar att ta oss an nya utmaningar, alla med sina egna specifika förutsättningar. Men den viktigaste frågan har vi formulerat på förhand: Vart ska vi?