Vill du bli stor? Bli liten.

Trängseln i våra medvetanden är större än någonsin. Den som vill förtjäna en plats får aldrig vara stor och komplicerad. Tvärtom. Riktigt bra idéer är alltid små och enkla. Tydliga nog att uppfattas lika av alla och personliga nog att skilja sig åt. Att få företag att växa handlar om att göra dem små. En liten filosofi vi gjort en stor sak av sedan 1987.

Illustration
Illustration
Illustration
Illustration
Illustration
Illustration

Vårt erbjudande

Vi är en oberoende fullservicebyrå som löser affärsproblem och utvecklar varumärken med kreativa strategier och långsiktigt hållbara kommunikations- och designkoncept.

Varumärkesstrategi

Vår främsta ambition är att öka värde genom kreativitet. Därför ligger en tydlig och väl definierad varumärkesstrategi alltid till grund för vårt arbete. Den baseras exempelvis på målgruppsinsikter, visioner och mål med balans mellan emotionella och rationella nyttor.

Varumärkesstrategi Drivkraftsanalyser Research Intervjustudier Analys Insiktsarbete Strategi

Kommunikation

Vi har lång erfarenhet av att ta fram kanaloberoende idéer och utveckla effektiva kommunikationsplattformar för våra uppdragsgivare. Vi rör oss sömlöst från traditionella kanaler till PR och digitala kanaler.

Kommunikationskoncept Kreativa lösningar Kampanjer Art direction Copywriting Content creation Koncept

Design

Garbergs designavdelning hjälper varumärken att särskilja sig med formstark design utifrån en strategisk grund. Här samlas bred designkompetens med erfarenhet av såväl kommersiella uppdragsgivare som populärkulturella projekt.

Designstrategi Identitetsdesign Varumärkesutveckling Grafisk design Typografi Motion Design

Film & foto

Som en del av vårt fullserviceerbjudande producerar Garbergs Film & Foto kreativa lösningar för samtliga mediekanaler. Här erbjuds kostnadseffektiv produktionskapacitet för rörligt material, foto och produktioner för digitala och sociala kanaler.

Filmproduktion Fotograf Contentproduktion Varumärkesfilm Content Rörligt Film

Digital tillväxt

Garbergs digitala avdelning ansvarar för våra uppdragsgivares digitala tillväxt. För köpta medier arbetar vi med ett 360-perspektiv både digitalt och traditionellt för att få en bred effekt i våra kampanjer. För organiskt innehåll och för att säkerställa spridning har vi alltid en strategisk grund där värdeskapande för varumärket och målgruppen står i centrum.

Digital strategi Digital Performance Data och Analys Optimering Sociala medier Contentstrategi

Våra priser

Tävlingar har aldrig varit viktiga för oss. Men visst är det kul att våra uppdragsgivares långsiktiga koncept och kampanjer belönats med hundratals utmärkelser genom åren. Både på hemmaplan och utanför Sveriges gränser.

Vårt kontor

Garbergs håller till på Södermalm i Stockholm. Vi arbetar med uppdrag i varierande storlek och branscher. Blandningen av små, stora, nationella och internationella uppdrag är något vi eftersträvar och som präglar vår vardag.

Stockholm

Medborgarplatsen 4
118 26 Stockholm

Tycker du om det du ser?
Hör av dig!